SEARCH

De groepslessen in onze yogastudio zijn geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en voor alle niveaus. Door de kleine groepen is er persoonlijke aandacht mogelijk. In de zomerperiode vinden de lessen meestal buiten plaats in onze sfeervol ingerichte tuin. Op verzoek bieden we ook yoga voor kinderen en op (bedrijfs)locatie aan. 

Lesrooster 2024 – 2025

Maandag 18.30 – 19.30 uur Yin
Maandag 20:00 – 21:00 uur Hatha-Vinyasa easy flow
Dinsdag 18.30 – 19.30 uur Yin
Woensdag 18.30 – 19.30 uur Yin
Donderdag 19:00 – 20:00 uur Yin

 1. Kledingadvies
  Gemakkelijke soepel zittende (sport)kleding. Je mag op blote voeten of met sokken de les volgen. Neem een grote handdoek mee om over de mat te leggen.
 2. Materiaal
  Neem het liefst je eigen yoga mat en eventueel een dekentje mee.
 3. Niveaus
  Voor iedereen m/v toegankelijk, of je nu veel of weinig yoga ervaring hebt.
 4. Betaling
  Je kunt de leskaarten contant afrekenen of overmaken op rekening.
 5. Opbouw lessen
  De yogalessen duren één uur en bestaan uit fysieke staande, zittende en liggende houdingen, met gerichte aandacht voor ademhaling en meditatie.
 6. Kosten:
  Een losse (proef)les kost 10 euro en dient vooraf betaald te worden. Indien je na deze les besluit om een leskaart te kopen, dan betaal je voor de eerste leskaart 65 euro. Een 10-lessenkaart kost normaal 75 euro.
  De kaart is na aankoop 10 weken geldig. Bij aankoop van een nieuwe leskaart kunnen gemiste lessen in de nieuwe periode worden ingehaald. Je kunt verschillende lessen door elkaar volgen of juist kiezen voor 1 bepaalde les soort. Houd er rekening mee dat er maar beperkte plaatsen beschikbaar zijn in de lessen.
 7. Lessen inhalen: In overleg met de docent kunnen gemiste lessen in de lesperiode worden ingehaald. Een les die uitvalt door langdurige ziekte van de deelnemer, een officiële feestdag of verhindering van de docent telt niet mee als lesdag. Momenteel zijn er 9 momenten per week waarop je een les kunt volgen, dus eventueel ook een les kunt inhalen. Je kunt verschillende lessen door elkaar volgen of juist kiezen voor 1 bepaalde les soort.
 8. Afmelden van de yogalessen: minimaal 24 uur van te voren.
  Later afmelden betekent dat de les wordt afgeschreven omdat de vrijgekomen plek dan niet meer aan anderen kan worden toegewezen.
Back to Top