Ivm Covid-19 hanteren wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM en bieden wij momenteel alleen lessen in de tuin aan.

SEARCH

EUR10

Losse les

Een enkele les kan interessant zijn voor als u zeer onregelmatig kunt deelnemen aan de reguliere lessen of als u bijvoorbeeld in Weert op vakantie bent.
EUR72

10 - lessenkaart

De prijs van de leskaart bedraagt € 72 en is 10 weken geldig. Momenteel zijn er 4 momenten per week waarop je een les kunt volgen, dus eventueel ook een les kunt inhalen. Na 10 weken vervalt de leskaart. Een les die uitvalt door langdurige ziekte van de deelnemer, een officiële feestdag of verhindering van de docent telt niet mee als lesdag. Indien er een nieuwe leskaart wordt gekocht kunnen lessen van een verlopen leskaart alsnog worden ingehaald gedurende de periode die op de nieuwe leskaart staat vermeld.
EUR 0

Proefles

Voor aanvang van de yogales betaald u 10 euro. Als u na afloop besluit om een 10 - essenkaart te kopen word er 10 euro in mindering gebracht en betaalt u voor de leskaart geen 72 maar 62 euro. De proefles is dan gratis.