SEARCH

Voetreflexologie
Het lichaam weerspiegelt zich in de voeten. Door reflexzones te masseren wordt in het bijbehorende deel van het lichaam, de doorbloeding, de energiestroming en het zelf genezend vermogen gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid en geeft ontspanning van lichaam en geest. Naast de yogalessen heeft voetreflex mij altijd al geïnteresseerd en wilde ik al langer een opleiding hierin volgen. Ik opgeleid zowel in de Westerse en de authentieke Chinese voetreflexmassagetechnieken bij Total Health Academy

De combinatie van beide is zeer effectief, versnelt de resultaten en geeft mij een diversiteit aan behandeling mogelijkheden. In China wordt al meer meer dan 4000 jaar voetreflex toegepast. Het ontspant  lichaam en geest. Het laat de energie beter stromen, zorgt voor vitaliteit, geeft rust en bevordert de gezondheid. Wil je zelf eens een ontspannende voetmassage ervaren, dan kun je via de website, telefonisch of via whatsapp een afspraak maken. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost € 35.00 euro.

Voetmassage yogalexandra

Holistic pulsing is als warm water dat ijs doet smelten. Een diepe heling voor lichaam en geest.
Al heel lang kennen mensen de kracht van ritmische bewegingen. Wiegen is een natuurlijke, instinctieve reactie op de behoefte aan troost en ontspanning. Als baby werden we gewiegd door onze ouders. Tijdens het leven vinden we ritmische bewegingen in het dansen, muziek. Holistic pulsing is een therapie die onder andere kan ondersteunen bij:
– Gebrek aan energie.
– Vermoeidheid, spanning en stress.
– Lichamelijke klachten zoals spierpijn, vastzittende nek.
– Emotionele problemen.

Tijdens de behandeling ligt je gekleed op de behandeltafel. Door het wiegen van het lichaam komt het lichaam snel tot rust. Spanningen kunnen op een dieper niveau los gelaten worden. Wil je een behandeling boeken? Neem dan contact met me op. Een behandeling van 1 uur kost 40 euro.

Back to Top