SEARCH

VOETREFLEXOLOGIE

Het lichaam weerspiegelt zich in de voeten. Door reflexzones te masseren wordt in het bijbehorende deel van het lichaam, de doorbloeding, de energiestroming en het zelf genezend vermogen gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid en geeft ontspanning van lichaam en geest.

Momenteel volg ik een opleiding tot voetreflex bij Total Health Academy. Naast de yogalessen heeft voetreflex mij altijd al geïnteresseerd en wilde ik al langer een opleiding hierin volgen. In ben ik daadwerkelijk gestart. Ik wordt opgeleid zowel in de Westerse en de authentieke Chinese voetreflexmassagetechnieken.

De combinatie van beide is zeer effectief, versnelt de resultaten en geeft mij een diversiteit aan behandeling mogelijkheden. In China wordt al meer meer dan 4000 jaar voetreflex toegepast. Het ontspant  lichaam en geest.
Het laat de energie beter stromen, zorgt voor vitaliteit, geeft rust en bevordert de gezondheid.

Wil je zelf eens een ontspannende voetmassage ervaren, dan kun je via de website, telefonisch of via whatsapp een afspraak maken. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost € 25.

Back to Top